Головна | Реєстрація | Вхід | RSS Середа, 24.04.2024, 01:30

Ізяславський районний Будинок творчості дітей та юнацтва

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Червень » 26 » Заочний конкурс робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!»
Заочний конкурс робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!»
13:18

"Коли у відпустці ви бачите щось красиве,

то зробіть кілька знімків, а потім відкладіть камеру

і спробуйте насолодитися краєвидом.

Передивіться знімки пізніше, розсортуйте

і надрукуйте їх. Не забувайте згадувати

минуле разом з іншими людьми.

Всі ці речі допомагають зберегти спогади".

Лінди Генкель

Фотографія настільки увійшла в наше буденне життя, що сьогодні ми ледве усвідомлюємо її істинне значення. Фотографія в перекладі з грецької мови означає «писання світлом» (photos – світло, grapho – пишу). Фотографія – це один з самих важливих і потрібних винаходів людства, в який вкладало свою працю багато поколінь вчених з різних країн світу.

Останнім часом захоплення фотографією стало ознакою часу, позаяк фотографією займаються люди різного віку і самих різних професій. Переважна більшість людей, переглядаючи фотографії, відчувають приємне хвилювання, торкаючись минулого їх міста, сім’ї чи далеких предків. Фотографія – це мить життя, яку можна зберегти. Фотографії зберігають нашу пам'ять, передають її майбутнім поколінням.

Кого цікавить ця тема пропоную прочитати статті:

А хто любить фотографувати та ще займається цією справою з інтересом, проявляючи творчість, запрошую стати учасником обласного заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!», який відбудеться у вересні 2019 року .

У конкурсі беруть участь роботи вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти у двох вікових категоріях: І-а вікова категорія з 10 до 14 років; ІІ-а вікова категорія з 15 до 18 років.

Конкурс проводиться за такими номінаціями: портрет (репортажний або студійний); пейзаж; натюрморт; побутові або жанрові фотографії; фото з застосуванням програми Аdobe Photoshop; архітектура; репортажне фото; макрофотографія; флора і фауна; позажанрове фото.

На конкурс приймаються чорно-білі і кольорові фотографії у форматі 20х30 см. (знімки формату А4), на зворотному боці фотографії необхідно вказати: номінацію; назву роботи; прізвище, ім’я (повністю) та вікову категорію автора; повну назву закладу освіти, контактний телефон; місто/район/ОТГ.

Для участі в районному етапі конкурсу подаються по одній фотороботі в будь-якій віковій категорії у 10 вищезазначених номінаціях від закладу загальної середньої та позашкільної освіти району. На обласний етап конкурсу буде представлено 10 фоторобіт – перможців районного етапу.

Бажаючим стати учасником  конкурсу необхідно надіслати конкурсні роботи до 16 вересня 2019 року в Ізяславський районний Будинок творчості дітей та юнацтва, каб.№ 10.

                                                                                                                                                                                                                                            Хмиз Л.І., методист РБТДЮ

Переглядів: 469 | Додав: John | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024