Головна | Реєстрація | Вхід | RSS Четвер, 25.04.2024, 15:35

Ізяславський районний Будинок творчості дітей та юнацтва

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Лютий » 15 » ТВОРЧІСТЬ ДИТЯЧА НЕ МАЄ МЕЖ…
ТВОРЧІСТЬ ДИТЯЧА НЕ МАЄ МЕЖ…
18:28

                     

     14 лютого 2017 року в приміщенні районного Будинку творчості дітей та юнацтва відбувся звітний концерт обласного огляду-конкурсу колективів художньої самодіяльності загальноосвітніх та позашкільних закладів Ізяславського району.

     Перед початком концерту всі бажаючі мали можливість відвідати виставку образотворчого та декоративно вжиткового мистецтва на якій було представлено велика кількість робіт учнів загальноосвітніх закладів районний та вихованців Районного Будинку творчості дітей та юнацтва.

        Згідно Положення про обласний огляд–конкурс вихованці Будинку творчості підготували також майстер-класи з паперової пластики, батіку та обробки шкіри.

        На звітному концерті було представлено багато номерів художньої самодіяльності: від виступів читців,майстрів хорового співу, вокалістів до виступів хореографічних колективів та представників інструментального жанру. Свою виконавську майстерність показали учасники гуртка «Ляльковий театр» та драматичного гуртка «Корифей», Будинку творчості дітей та юнацтва,які представили короткі уривки зі своїх вистав,а учасники  фольклорного гуртка показали обряд різдвяних віншувань. Виступи всіх учасників звітного концерту супроводжував прекрасний відеоряд.

       Оцінку виступів звітного концерту дало компетентне журі до складу якого увійшли спеціалісти Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Стельмах І..завідувач навчально-методичного відділу художньо-естетичного відділу Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, методисти: Митко О., Барабаш В..Тарасюк В.

    Голова журі відзначила гарну підготовку концертної програми, виставку образотворчого та декоративно вжиткового мистецтва та роботу ведучих і побажала успіхів педагогам і учням.

Фотогалерея

Переглядів: 569 | Додав: John | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024