Головна | Реєстрація | Вхід | RSS Вівторок, 23.04.2024, 10:52

Ізяславський районний Будинок творчості дітей та юнацтва

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 19 » Пришкільні табори
Пришкільні табори
11:57

         Протягом  часу з 29.05.2018 р. по 15.05.2018 року  проводилась робота в таборах з денним перебуванням дітей . Активну участь у їх роботі  приймав  Ізяславський районний Будинок  творчості дітей та юнацтва.

       29 та 30 травня на базі Радошівської  ЗОШ  проводився День Туризму. Діти мали  змогу оволодіти всіма навичками туриста:розводити вогнище,готувати їжу в польових умовах,оволодівати технікою і тактикою подолання природних перешкод,орієнтуватись на місцевості за допомогою карти і місцевих ознак,до-лати перешкоди і переходи з вантажем,надавати першу медичну допомогу.

       З1 травня в Будинку  творчості проводився фестиваль обдарованої молоді «Зоряний Олімп». На цьому святі були нагороджені грамотами Відділу освіти, молоді  та  спорту керівники  гуртків   Демкіна В.М. ,Ліщук О.С.,  Фіялко О.В.,Онищук Л.М., Білоус А.І. Також  були вручені грамоти та подяки вихованцям БТДЮ за перемоги у Всеукраїнських та обласних конкурсах. Музичні вітання учасникам  «Зоряного  Олімпу»  подарували  хореографічний  колектив«Престиж» та Жанна Демкіна.

     В Міжнародний День захисту дітей відбулось розширене засідання районної ради лідерів учнівського  самоврядування  закладів освіти ,на  якому  були  під-ведені  підсумки  конкурсу - рейтингу  «Сузір я» За звання «кращий юнкор» бо-ролися Ткачук Катерина(Борисівська НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..-дитячий садок»),Мі-щук  Богдана  (Сахновецька ЗОШ І-ІІ ст..) Яцюк Анастасія  (Ізяславська НВК «ЗОШ І- ІІІ  ст. № 2 ,ліцей» ім.О.Кушнірука ). Переможцем  конкурсного  зма-гання  стала  учениця Сахновецької ЗОШ І-ІІ ст. Міщук Богдана.                                                                                                                                                                

     Цікаво і змістовно пройшов  День Мистецтв 4 червня. Дітей ,які у цей  день завітали до закладу розділили  на  групи по різним майданчикам. Вони  під ке-рівництвом педагогів Будинку творчості  приймали  участь  в конкурсі малюнку на асфальті «Моя мальовнича Україна» , майстер-класах по виготовленню різ-них сувенірів , вчились азам театрального мистецтва,а на завершення зустрічі прийняли участь в танцювальному флеш - мобі.

 

  Для вихованців БТДЮ було організовано екскурсії.6.06 2018 р. діти мали змогу оздоровитись на природі. А  7 червня 2018р. вихованці гуртків «Паперова пластика» та  «Природа і фантазія» Ізяславського районного Будинку творчості дітей та юнацтва здійснили екскурсійну поїздку до м. Меджибіж та м. Вінниці. Організатори поїздки керівники гуртків Ліщук О.С. і Демкіна В.М.  провели екскурсію , в програму якої входили  відвідування 5 музеїв різного напрямку, фабрики Рошен, шоу-програми Вінницького фонтану Рошен, а також місцевого Макдональдсу. Всі діти залишилися з гарним настроєм  та приємними спогадами про поїздку.

 

      Два  дні 7.06. та 8.06.2018 р. для учнів ЗОШ І-ІІІ ст.№1, НВК  №2 та НВК №5 проводилась розважально-ігрова програма «Ритми часу»  під час якої учні мали змогу прийняти участь у танцювальних та ігрових конкурсах,познайомитись  з танцями народів світу,вивичити елементи класичних,народних,сучасних танців.

      На завершення заходу  всі учасники  разом мали змогу прийняти участь у флеш-мобі.

      Також  11.06,13.06.2018 р. керівники гуртків Будинку творчості прово-дили  майстер – клас « Фантазії  природи ». 

     Казкову виставу « У пошуках творчості» подарували дітям вихованці драма-тичного гуртка «Корифей» БТДЮ 14 червня. Цікавий  зміст,яскраві костюми та декорації  надовго запам’ятаються  задоволеним  глядачам.

14 червня 2018 р. вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва відвідали міський центр еколого-натуралістичної  творчості учнівської молоді  м.Шепетівка .  Відповідальні за збереження   здоров ‘я та життя дітей керівники гуртків Демкіна В.М. та Фіялко О.В.Працівники центру провели для дітей екскурсію по закладу , познайомили дітей з представниками флори та фауни. Діти із задоволенням подивилися показовий виступ з кінологічного фрістайлу  «Діти і собаки» і мали змогу сфотографуватися з учасниками зіркового шоу. Діти повертались з м.Шепетівки щасливі від спілкування з природою.

Переглядів: 483 | Додав: John | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024