Головна | Реєстрація | Вхід | RSS П`ятниця, 26.04.2024, 20:47

Ізяславський районний Будинок творчості дітей та юнацтва

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Травень » 10 » Ізяславський район показав області свої таланти
Ізяславський район показав області свої таланти
10:57

 

7 травня 2019 р. в Ізяславському районному Будинку творчості дітей та юнацтва відбувся щорічний звітний концерт закладів освіти району  із символічною назвою «З вірою в майбутнє». Обласне журі, яке очолив директор Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Григорій Гончарук, завітало на свято з метою оцінити рівень роботи позашкільної освіти району. Також на дійство було запрошено Ізяславського міського голову Валентину Корнійчук, начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ростислава Конончука,  першого заступника голови райдержадміністрації Павла Ковальчука, заступника голови районної ради Михайла Борисюка.

         Гостей зустріли вихованці Січового товариства Великорадогощанської ЗОШ І-ІІ ст.. в національних костюмах і показали бойовий гопак. Гості переглянули  виставку творчих робіт декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва гуртківців з усього району. Вихованці гуртка «Юний журналіст» провели екскурсію виставковою залою та коротко розповіли про кожну техніку, в якій виконані роботи. Загалом на виставці було представлено більше 22 технік (вироби з природних матеріалів, солоного тіста, шкіри, графіка, живопис, паперова пластика, в’язання, мяка іграшка, народна лялька, бісероплетіння, гончарство, художнє різьблення по дереву, ткацтво, ізонитка, художня вишивка, писанкарство, розпис, вироби з соломки та багато інших). Також гуртківці Ізяслава та району провели 11 майстер-класів із виготовлення виробів у різноманітних техніках та з різних матеріалів. Члени журі охоче долучилися до майстрування сувенірів.

 

 Святкування продовжилось в актовій залі закладу. Вихованці гуртків та учні закладів загальної середньої освіти підготували концертну програму, у якій  представили напрацювання у хореографічній, інструментальній, літературній, театральній, вокальній, хоровій та інших галузях. Першими гостей привітали вихованці духового оркестру Ізяславської  дитячої школи мистецтв. Продовжили концерт гуртківці хору та вокалісти БТДЮ, хор із НВК № 7, саксофоністка Рената Фіялко із Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.. № 2, ліцей» ім.. О. Кушнірука, хореографічний колектив  БТДЮ, фольклорний ансамбль Ріпківського НВК «ЗОШ І-ІІІст., дитячий садок»,  читці: Андрій Поварчук із Клубівського ліцею ім.. О. Довгого, Роман Дорошенко зі Борисівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.. , дитячий садок», Анастасія Франкрвська із Ізяславської ЗОШ І-ІІ ст. ім.. В. Кобернюка, вихованці драматичного гуртка БТДЮ, вокалістка Яна Данілова із Ізяславського навчально-реабілотаційного центру, Дарія Онищук із Ізяславського НВК «ЗОШ І ст.. № 3, дитячий садок», Богдана Якобчук із Ізяславського НВК «ЗОШ ІІ-ІІІ ст. ім.. О. П. Онищука, гімназія», Лілія Друзь із Радошівської ЗОШ І-ІІІ ст.. , Анастасія Берлізова із Клубівського ліцею ім.. О. Довгого, вихованці фольклорного та театрального гуртків БТДЮ.

         «Це не огляд, а симфонія душі. Дві години промайнули непомітно. В такі моменти розумієш, що Нова українська школа формується саме тут нами всіма. Пишаюсь тим, що Хмельницька область вже шостий рік поспіль отримує першість на оглядах художньої самодіяльності. Ми не зупинимося на досягнутому. Ми віримо в світле майбутнє і розквіт нашої держави. » - підсумував начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ростислав Конончук.

Переглядів: 553 | Додав: John | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024