Головна | Реєстрація | Вхід | RSS Четвер, 28.03.2024, 18:58

Ізяславський районний Будинок творчості дітей та юнацтва

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Листопад » 2 » Веселі канікули в Будинку творчості
Веселі канікули в Будинку творчості
16:00

        29 жовтня для вихованців гуртків проводилась пізнавально -розважальна програма «ВСЕЗНАЙКИ». У конкурсах прийняли участь команди гуртків «Вокальний», «Чарівні долоньки», «Паперова пластика». Діти давали відповіді на вікторини по природознавству, математиці, історії України, музиці, спорту, літературі, мистецтву, змагались на швидкість у розв язуванні кросвордів та ребусів. Гуртківці, які були вболівальниками за свої команди також допомогли своїм друзям заробити додаткові бали, прийнявши участь у Конкурсі вболівальників. Символічно, що перемогу отримала команда «Всезнайки», отримавши 35 балів у загальному підрахунку.

         Вівторок, 30 жовтня , був присвячений підготовці до свята «Веселий Гарбуз». Кожен гурток готував сувеніри ,маски для невеликої виставки робіт.Також готувались майстер – класи до цього свята. А свя-то «Веселий гарбуз» проходило 31 жовтня. З самого ранку Будинок творчості перетворився на гомін-кий вулик. Багато хто з вихованців прийшов у костюмах, з розмальованими обличчями. Виховаці Будинку творчості прийняли участь у майстер-класах по виготовленню сувенірів ,масок. Був також у залі розташований куточок «Аква- гріму »,де керівник гуртка «Чарівний пензлик» разом із старшими своїми вихованками наносила аква –грім бажаючим гуртківцям. Цікаво ,що до цього залучились і батьки наших молодших гуртківців.

         В день «Веселого гарбуза» проводилось багато ігрових та жартівливих вікторин та конкурсів. Особливо сподобався дітям конкурс «Гарбузовий волейбол» та «Спрінтерські забіги на мітлі». За час свята діти отримали гарний настрій багато позитивних емоцій. А на завершення свята вихованців гуртків чекали солодкий сюрприз від педагогів закладу.

           Вже традиційно наші гуртківці з нетерпінням чекають ігрові квести. 1 листопада для маленьких гуртківців пройшла пошукова квест-гра «Подорож в країну казок» . Під час гри діти проходили випро-бування на станціях «Казковий одяг», «Казкове взуття», «Загадковий», «Логічна», «Танцювальна». За пройдені завдання капітани отримували елемент картини –ілюстрації казки. На останній зупинці командам необхідно було скласти із отриманих елементів ілюстюстрацію і дати відповідь з якої вона казки .За вірну відповідь команди мали змогу отримати додаткових 5 балів.

         У пошуковому квесті «Подорож в країну казок» з результатом 39 балів виграла команда «Дружба». В кінці квест-гри вихованці ще й потанцювали хороводи під мелодії з фільмів –казок .

Канікули в Будинку творчості як завжди пройшли весело та змістовно.

Переглядів: 403 | Додав: John | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024