Головна | Реєстрація | Вхід | RSS П`ятниця, 29.03.2024, 09:17

Ізяславський районний Будинок творчості дітей та юнацтва

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 8 » У пам’ять тих, хто не повернувся з війни…
У пам’ять тих, хто не повернувся з війни…
16:38

Чимало свят дарує нам весна,

Як в рідний дім повернення з дороги.

Та є найбільш хвилюючим для нас

Величне свято Перемоги.

 Це свято не затьмариться в віках.

В цей день несуть люди завжди квіти,

Не обміліє пам’яті ріка –

В серцях нащадків буде вічно жити….

 

            «У пам’ять тих, хто не повернувся з війни…»  - саме ці слова стали початком  урочистого заходу, присвяченого Дню  пам’яті та примирення і Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.   Ведучі Владислав Стеблецький  та Дарина Петрученко розповіли про найважливіші віхи в історії війни на теренах України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв рідного краю, які загинули на фронтах війни.  «Монолог-звернення загиблих воїнів до людей сучасності» у виконанні Захарчук Світлани Олександрівни (керівник театрального гуртка) заворожив зал. Прозвучали вірш «Вічний солдат» у виконанні Олени Мармури та вірш К. Симонова «Жди меня»  у виконанні Дарини Петрученко.

            Організаторами  та  учасниками заходу стали вихованці та керівники гуртків районного Будинку творчості дітей та юнацтва. У виконанні Жанни Демкіної, Ірини Миколайчик, Дар’ї Біляєвої,  Вікторії Личик, Лілії Тимощук, Едуарда Мішак(керівників вокальних гуртків - Анастасія Андріївна Бухонко та Вікторія Михайлівна Власюк, Віктор Петрович Горох) прозвучали пісні воєнних літ - «Перемога»,  «Маки червоні», «Синий платочек», «Весна Перемоги», «Спасибі Вам, фронтовики».

            Вихованці хореографічного гуртка «Престиж» (керівник Онищук Людмила Петрівна)композицією «Катюша» та українською полькою створили атмосферу весни у залі. Захід завершила пісня «Перемога, свята Перемога» у виконанні Анастасії Андріївни Бухонко та Вікторії Михайлівни Власюк під гучні оплески учасників та глядачів заходу, учнів Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та Ізяславського НВК №5, гуртківцями РБТДЮ.  

 

            Оргкомітет заходу

Переглядів: 522 | Додав: John | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024