Головна | Реєстрація | Вхід | RSS П`ятниця, 19.04.2024, 19:08

Ізяславський районний Будинок творчості дітей та юнацтва

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 17 » Ми нащадки козацького роду!
Ми нащадки козацького роду!
15:24

Сьогодні великої уваги набуває відродження українського козацтва,бо це і є відродження України. 14 жовтня ,у день свята Покрови Божої Матері ми  відзначаємо День українського козацтва і вдруге відзначаємо державне свято — День захисника України. Також 14 жовтня Україна відзначає 75 річницю з дня створення Української Повстанської Армії.                                                               

 Напередодні цих свят з  метою розширення знань про запорізьке козацтво-воїнів ОУН –УПА ,виховання поваги до героїки наших предків , любові до Батьківщини в Ізяславському районному Будинку творчості дітей та юнацтва був проведений квест  «Ми нащадки козацького роду» для вихованців гуртків. В ході квесту учасники відвідали шість зупинок, на кожній з яких виконували цікаві та пізнавальні завдання.

На  зупинці «Козацька вікторина» давали відповіді на запитання з історії козацтва. Дітям потрібно було прочитати відомий народний вислів за допомогою дзеркала зупинці «Особливий секрет». На зупинці «Наш солдат розумом багат» -- складали з набору слів козацькі прислів’я, прислів я про українське військо. Відповісти на запитання, які стосувалися історії України вихаванці мали змогу на зупинці «Моя Батьківщина». Більше про відомих діячів ОУН-УПА дізнались на зупинці «Мистецка»-(ПАЗЛ «Історична постать»). Склавши пазл та дізнавшись цікаву інформацію про лідерів ОУН-УПА. На станції «Битва капітанів»  капітани команд мали змогу додати на рахунок своїх команд додаткові бали, прийнявши участь у бліц – вікторині про цікаві факти з історії рідного краю.

  

Весело і завзято проходив наш квест, дуже активними були й вболівальники команд. Для підтримки своїх команд вони прийняли участь у додаткових конкурсах  та вікторинах на козацьку тематику (відгадували ребуси,загадки,давали відповіді на запитання). А ще команди прийняли участь у  конкурсі команд «Кращий гопак»              

    Квест закінчився і керівники гуртків у ролі журі підвели підсумки, визначили переможців. Перемогла команда,яка вибрала собі справді влучне ім’я — «Перемож-ці». Отримали подяки Будинку творчості за участь у цьому патріотичному квесті і команди, які приймали участь у квесті.

 

Переглядів: 597 | Додав: John | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024