Головна | Реєстрація | Вхід | RSS Четвер, 25.04.2024, 11:50

Ізяславський районний Будинок творчості дітей та юнацтва

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Червень » 6 » 10 років творчої діяльності колективу
10 років творчої діяльності колективу
10:34

   

     День народження дитячий танцювальний колектив «Престиж» Ізяславського будинку творчості дітей та юнацтва святкував 4 червня. Цього року вони відзначали ювілей – 10 років творчої діяльності колективу. Створений на базі Новосільської ЗОШ І – ІІІ ступенів в 2007 році колектив "Престиж" під керівництвом Людмили Онищук за десять років з маленького танцювального гуртка перетворився на один з найяскравіших і самобутніх танцювальних колективів Ізяславського району, який презентує танцювальне мистецтво на сценах області та України

     

     За період існування було створено близько 150 танцювальних композицій, прийнято участь у 182 масових заходах села, району, нашої області та інших міст України.За ці роки колектив досяг неабияких висот, зростав в кількості учасників (на сьогодні це – 60 дітей), розвивався творчо та одержав чимало перемог, приймаючи участь в конкурсах різного рівня.

      

      Святковий концерт пройшов на високому рівні. Відчувалось, що організатори приклали чимало зусиль для створення святкової атмосфери та загального настрою всіх учасників концерту і гостей. Привітати "Престиж" з ювілеєм прийшли шанувальники творчості, друзі,спонсори, які підтримують колектив протягом багатьох років, батьки танцюристів, представники місцевої влади, дирекція Будинку творчості, випускники колективу.

 

 

 

 

 

 

 

   

 

   

      Понад дві години діти демонстрували свої вміння на сцені, даруючи глядачам розмаїття танців. Гарячими оплесками вони вітали "Карнавал", "Українську польку", "Поварят", "Домовичків", "Танець вогню", "Бугі-вугі" та багато інших хореографічних композицій.

               

      Звичайно, як прийнято на день народження, були і подарунки. Серед інших, вирізнялися святкові торти від Новосільського сільського голови Шрейдера Олександра Васильовича та колективу Будинку творчості, солодощі від приватного підприємця Кондратюк Валентини Петрівни, але основним подарунком стало танцювальне взуття від директора ТОВ ім. Черняховського Кондратюка Олега Васильовича, сільського голови Шрейдера Олександра Васильовича, колективу Будинку творчості. А також директор ТОВ «Агрос- Віста» Федочук Іван Борисович надав грошову спонсорську допомогу. "Престиж" - танцювальний колектив, який є окрасою будь-якого свята.

      

      Мистецтво танцю - це те, що об'єднує всіх його учасників і дарує незабутні враження глядачам!

Переглядів: 469 | Додав: John | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024